Trouwen in Blijdorp onder het toeziend oog van haaien en schildpadden...
Een huwelijksdag met olifanten, krokodillen, haaien, gorilla's, struisvogels, stokstaartjes en vele andere dieren als getuigen....dat is onvergetelijk. Of een huwelijksdag in Azië, Afrika én in het Oceanium... dat is een wereldhuwelijk!

In Diergaarde Blijdorp kunnen vele trouwplannen op originele wijze worden ingevuld. Want u kunt niet alleen in Diergaarde Blijdorp terecht voor mooie trouwfoto's, maar u kunt er op vrijdagen ook trouwen: in de sfeervolle Sterrenzaal of in de Haaienzaal onder het toeziend oog van haaien en schildpadden.

Daarnaast zijn er tevens vele bijzondere locaties waar u uw huwelijksfeest kunt geven. Dat feest kunnen wij uiteraard exact naar uw wensen invullen. Heeft u trouwplannen, maar weet u nog niet helemaal hoe u uw huwelijksdag wilt vormgeven, denk dan eens aan Diergaarde Blijdorp met haar vele originele mogelijkheden. Ons verkoopteam denkt graag met u mee. Of meld u aan voor een van onze huwelijkskijkdagen.

De Sterrenzaal ligt in het hart van Diergaarde Blijdorp en biedt een schitterend uitzicht op de Chinese sfeertuin. Het gebouw stamt uit de beginperiode van Diergaarde Blijdorp en is ontworpen door de beroemde architect Sybold van Ravesteyn. De zaal is sfeervol gedecoreerd met een waterval met authentiek dierenmozaïek en een fraai geschilderde sterrenhemel. Het bruidspaar kan plaatsnemen in de bijzondere olifantenstoelen. Romantischer kan bijna niet!
Capaciteit Sterrenzaal maximaal 40 zitplaatsen

foto's: Ilona Hartensveld

In de Haaienzaal is het mogelijk om op vrijdag te trouwen 'onder toeziend oog' van haaien, roggen en zeeschildpadden. Zij zwemmen argeloos voorbij terwijl u elkaar het jawoord geeft. De Haaienzaal ligt in het waterwerelddeel “Oceanium”. In deze zaal waant u zich werkelijk onder water, want door een grote ruit  van 8 bij 2 meter heeft u een prachtig zicht in de Atlantische Oceaan.  De zaal straalt een diepzee sfeer uit. Een adembenemende huwelijksvoltrekking dus.
Capaciteit Haaienzaal maximaal 80 zitplaatsen.

Receptie, diner of feestavond;
Diergaarde Blijdorp heeft uiteraard nog veel meer te bieden. U kunt uw complete huwelijksfeest vieren in één van de aantrekkelijke feestlocaties. De mogelijkheden variëren van een eenvoudige lunch of receptie tot aan een uitgebreid huwelijksfeest. Ook uw bruidstaart kan door ons worden verzorgd. In onze uitgebreide Horecawijzer vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden. Diergaarde Blijdorp is door haar dieren- en plantendecor een geliefde locatie voor het maken van een bruidsreportage. Denkt u eens aan de prachtige Chinese sfeertuin met al haar groen en beelden of de Haaientunnel in het Oceanium.

,
huwelijks-kijkdagen
Diergaarde Blijdorp organiseert regelmatig een “Huwelijkskijkdag”  zodat aanstaande bruidsparen, de gelegenheid krijgt om de diverse trouwlocaties te bezichtigen. Tijdens deze ochtend laten wij de Haaienzaal en de Sterrenzaal zien die dan als trouwlocatie zijn ingericht.

U bent van harte welkom op één van onderstaande huwelijkskijkdagen van 9.30 tot 11.00 uur:

in 2014:
- vrijdag 28 november 2014

U kunt zich voor de huwelijkskijkdagen aanmelden door de gewenste datum, jullie beide namen, adres en telefoonnummer te sturen

trouwen in Blijdorp